PDA

View Full Version : Importing alice objects while alice is running/playing


TOMJ0521
03-30-2013, 03:33 PM
I would like to know if it is possible to import an alice object while alice is running/playing, and if yes then I would like to know how it is done or how I could do it. :)

fourbros
03-31-2013, 08:26 AM
I'm 99% sure that you can't. The object has to already be in the world when alice is running.

TOMJ0521
03-31-2013, 10:28 AM
Thanks, just wanted to know. :D

fourbros
03-31-2013, 11:40 AM
Cool avatar.