PDA

View Full Version : Templates


fvales
02-23-2014, 07:55 AM
How can I make use of multiple templates in alice 3.1???:confused:

karinaarmijos
03-06-2014, 03:23 PM
How can I make use of multiple templates in alice 3.1???:confused:

I was trying to find a solution, but couldn't :S ... please, let me know if you find an aswer, thanks :)

fotos (http://claudiavallejo87.wix.com/cvphotography)

MrMoke
03-06-2014, 08:24 PM
I created a Scene Transition that might work. I noticed that the "setFromAboveLightColor" didn't have the standard detail options like "Duration", which would be a nice upgrade for Alice3.

In the updated version I added an Island to the first scene that used an imported image of Sand for the Island Surface. Another Alice3 upgrade might be to allow Ground Paints to be used to skin things like Shapes.

Also note that the upload feature doesn't support the Alice3 .a3p file extension, so I had to zip it.