PDA

View Full Version : Help! I can't open Alice


joshuaph
07-15-2009, 08:17 PM
Hello all,
I am currently taking a computer programming class that is using Alice. I have a disk and I have the program on my computer. I'm able to open Alice and create files, but when I try to re-open them, and to open the Alice examples on the disc that came with the book, I get an error message. Anybody have any idea what the problem might be. I have a Dell XPS with VISTA. Thanks.

JPH

Ayyamana
01-07-2010, 10:25 PM
Did you wait until itsaved fully?

thearun
01-09-2010, 06:06 PM
Isn't he referring to the fact that you hav eto load alice and open alice files in alice. Not just click on them in windows. i know this is long dead, but incase other people have this problem. just load alice and find the file in the alice browser.