PDA

View Full Version : Set animation speed from Java


rfgrove
02-10-2010, 01:59 PM
Is there a way to set the speed of an Alice-3 animation from Java?

jediaction
02-10-2010, 04:02 PM
What do you mean set speed from java? Do you mean like set a speed. It should be the same as Alice 2. I have Alice 3

rfgrove
02-11-2010, 10:10 AM
When an Alice animation is executed, there is a "speed" slider control at the top that adjusts the speed of the animation. I'd like to be able to adjust the speed of an Alice3 animation (that's been imported into a NetBeans project) using Java.

jediaction
02-11-2010, 10:34 AM
I did nto see it, thats wierd

x2495iiii
02-11-2010, 12:10 PM
That'd be controlled by a property called "speedMultiplier." If you feel up to digging through the project's code and looking for that phrase, you can easily change it to something higher (faster) or lower (slower). Just don't change it to zero or your world will freeze (the world itself will still be functioning and can be stopped, but all actions following will not execute).

jediaction
02-11-2010, 02:34 PM
Oh i get it. I think i saw it but forgot about it