PDA

View Full Version : Alice 3 Downs


Anders
03-09-2010, 07:52 AM
From what I've used, Alice 3 looks great. There are a few little things, though. The control arrows you use to control its size and shape are hard to use or even find when working with big objects. Also, you can't access the subparts. Thanks!

AISV
03-11-2010, 02:09 AM
.... it crashes. A lot.

jediaction
03-15-2010, 09:18 AM
There is no tutorials and its too different from Alice 2.2 and 2.0 that no one will no how to use it, and there is not clip board!!!!!!!!!!!!

Doctor Who
08-24-2010, 11:24 AM
I wouldn't mind having to relearn Alice to use 3.0... but there's no textures! You can't make functioning game without textures!

jediaction
08-24-2010, 11:46 AM
What do you mean re-learn. There are no tutorials

DensetsuNoKaboom
08-24-2010, 11:51 AM
its too different from Alice 2.2 and 2.0 that no one will no how to use it

This.

jediaction
08-25-2010, 07:35 AM
He is talking about Alice 3 not Alice 2.2. Alice 2.2 to 3 is very very different

DensetsuNoKaboom
08-25-2010, 03:27 PM
I know.

jediaction
08-27-2010, 09:10 AM
Then what do you mean?

DensetsuNoKaboom
08-27-2010, 02:09 PM
I mean that 3.0 is too different from 2.0 and 2.2, and it will be hard to relearn. Just like you said.

And you do know that you're the one who said that, right?

jediaction
08-28-2010, 08:14 AM
uh yes and no.

x2495iiii
08-28-2010, 09:50 AM
http://i842.photobucket.com/albums/zz348/DummyX/facepalm.gif

jediaction
08-28-2010, 11:29 AM
X? What is that sign supposed to be?

x2495iiii
08-28-2010, 01:10 PM
Facepalm.

jediaction
08-29-2010, 04:37 PM
oooh....got'cha