PDA

View Full Version : Alice not loading on an Apple...


dpiemme
09-02-2011, 12:58 PM
All,

I have installed an Apple lab with MacMini computers all running Snow Leopard. I did a main image for every computer, and I tested all software including Alice on that image. I have connected each computer to our AD after they have been imaged, and now the only account on the machines that will load Alice is my account. Alice will not load on my student accounts. I thought it may be an admin issue, but I tried using another admin account, and it did not work. Has anyone seen this issue. I am trying to get Alice 2.2 to load. The Alice 3 Beta will work, but that is not what I would like to use with my students. If anyone has any thoughts, please let me know.

Thanks!
Dave

David B
09-03-2011, 04:42 PM
Are you sure that you were installed the Mac version of Alice?

jcypher
09-03-2011, 08:51 PM
I have 3 OS X 10.7.1 lion computers. Two of them run Alice 2.2b just fine, but I can't get the third one to run Alice 2.2b for anything. The third one will run Alice3, but I need Alice 2.2b to work.

I posted a separate thread on this today.