PDA

View Full Version : Rendering disabled for performance considerations


MsRitter
04-22-2012, 08:47 AM
Is there a way to overcome this condition that occurs whenever I try to run a program in Alice. I am only trying to run an animation with three instances and about 3 procedures.

MsRitter
04-22-2012, 09:10 AM
When I run from the "edit code" view, the animation runs. The error "Rendering disabled for performance considerations" still appears, but the animation is running in the pop-up window.

arty-fishL
04-22-2012, 09:20 AM
I don't think that's an error, I just think its an information message saying it will only render one window at a time so it performs better.

Could you provide a screenshot?

BigT2012
05-28-2012, 11:57 PM
I have the same problem, and I have a fairly good video card.
If someone has an idea what the problem is or solution, I would be
very grateful. The program runs without changes, and it gives me the same
error...

Please advise...

TY..

BigT:confused:

MrMoke
04-08-2013, 09:20 PM
Using 64-bit Windows 7 system at house. It will work for a while when I run a project to test, but eventually the pop-up window goes black. If I click restart, the error appears for a split second, and pop-up goes black again.
Only way to fix it is to save, quit, and restart Alice3.:(