PDA

View Full Version : Blackout


geodudewang
04-26-2012, 09:09 PM
Does anybody know if you can make a world with 2 different grounds(or whatever its called)??

TauTrumpsPi
04-26-2012, 09:14 PM
Sure, I can't remember if the grounds are in an object pack, but even if they aren't you can just copy the current one or import one from another world template.

geodudewang
04-26-2012, 09:17 PM
thanks!!
do you know if you can have the screen blackout???

TauTrumpsPi
04-27-2012, 06:44 AM
thanks!!
do you know if you can have the screen blackout???

There's no simple "Blackout" method, but you can instantaneously turn the sky black and point the camera at the sky, if you want.

dakota95
04-27-2012, 07:41 AM
even simpler, just put a black circle in front of the camera and set its vehicle to the camera. Then make it invisible. Then when you want the blackout to happen just make it become visible.