Alice Community

Alice Community (http://www.alice.org/community/index.php)
-   Bugs and Troubleshooting (http://www.alice.org/community/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Web gallery woes (http://www.alice.org/community/showthread.php?t=4506)

DensetsuNoKaboom 05-28-2010 02:39 PM

Web gallery woes
 
Alice isn't letting me use the web gallery anymore. Originally when I got Alice it worked perfectly, but for some reason it's not working now. Why?

Niteshifter 05-28-2010 02:46 PM

It's working perfectly fine for me. Is this with a specific object? Exactly what happens that renders you unable to use the web gallery?

DensetsuNoKaboom 05-28-2010 02:50 PM

Click Add Objects
Click Home
Click Web Gallery
[quote="Alice"]Alice can't reach the web gallery. Your computer may not be connected to the internet properly.[/quote]

...except that I'm pretty sure it [I]is[/I] connected to the internet properly.

gabe 05-28-2010 02:54 PM

We're having some website issues that are being worked on.

gabe 05-28-2010 03:03 PM

Should be fixed now.

DensetsuNoKaboom 05-28-2010 03:10 PM

(tries it)
Drat. Still broken.
I do remember that while the Alice web gallery still worked, our old Internet thingimajigger broke, and we decided to try a different sort of thingimajigger, and then the gallery broke. Could have something to do with how it's connected...?

Then again, I don't see why our new thingimajigger should give the Web gallery problems...


All times are GMT -5. The time now is 03:57 PM.

Copyright ©2018, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.