Alice Community

Alice Community (http://www.alice.org/community/index.php)
-   How Do I? (http://www.alice.org/community/forumdisplay.php?f=28)
-   -   Alice 3 Beta Error (http://www.alice.org/community/showthread.php?t=8090)

mlak 02-17-2012 02:49 PM

Alice 3 Beta Error
 
[COLOR="Red"]Hello everyone,
I should add a new method in Alice 3 Beta
I can not find a way or possibility to do so.[/COLOR]

Any suggestions please
Thank you

arty-fishL 02-17-2012 08:17 PM

Firstly please do not post in red.
Next I would not call this an error; you know that either you require help or the feature may not yet be implemented, either way you are aware it is not an error, so please do not use that title.

Anyhow, the solution is quite simple.
By default the way to declare a procedure (the new name for methods in Alice 3) is:
[IMG]http://img338.imageshack.us/img338/5575/declareprocedure.png[/IMG]

You can alternatively get a button on the procedures tab - similar to Alice 2 - by modifying a preference, like this:
[IMG]http://img513.imageshack.us/img513/9848/declareprocedureother.png[/IMG]


All times are GMT -5. The time now is 09:56 AM.

Copyright ©2017, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.