Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Bugs and Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
If "List of objects" contains "object" function wont work.
Old
arty-fishL
Senior Member
 
arty-fishL's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,878
Join Date: Mar 2008
Location: In the corner of your eye
Exclamation If "List of objects" contains "object" function wont work. - 11-20-2009, 05:41 PM

I can't get this to work, every time I either get an error message or the world goes wrong, any ideas how to fix this?
Attached Images
File Type: jpg Alice error if list contains.jpg (24.5 KB, 25 views)
   
Reply With Quote
Old
x2495iiii
Super Moderator
 
x2495iiii's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,508
Join Date: Dec 2008
Location: Somewhere in the Continental U.S.
Default 11-20-2009, 05:46 PM

That's overlapping parameters' which Alice doesn't like. Instead, try using a "For all in order..." method which compares each item from the list to world.cklciked one at a time. If that doesn't work, you'll have to forget the list and compare each object individually to the world.clicked object with an if/else if for each object.


(')>
   
Reply With Quote
Old
arty-fishL
Senior Member
 
arty-fishL's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,878
Join Date: Mar 2008
Location: In the corner of your eye
Talking 11-24-2009, 05:10 PM

thanks a lot!
   
Reply With Quote
Reply

Tags
error, if contains, list, object, variable

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2017, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.