Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Bugs and Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Web gallery woes
Old
DensetsuNoKaboom
Senior Member
 
DensetsuNoKaboom's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,188
Join Date: May 2010
Location: e4eaf2
Exclamation Web gallery woes - 05-28-2010, 03:39 PM

Alice isn't letting me use the web gallery anymore. Originally when I got Alice it worked perfectly, but for some reason it's not working now. Why?


Thank you for taking the time to read this signature. This signature loves you.
   
Reply With Quote
Old
Niteshifter
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 05-28-2010, 03:46 PM

It's working perfectly fine for me. Is this with a specific object? Exactly what happens that renders you unable to use the web gallery?
   
Reply With Quote
Old
DensetsuNoKaboom
Senior Member
 
DensetsuNoKaboom's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,188
Join Date: May 2010
Location: e4eaf2
Default 05-28-2010, 03:50 PM

Click Add Objects
Click Home
Click Web Gallery
Quote:
Originally Posted by Alice
Alice can't reach the web gallery. Your computer may not be connected to the internet properly.
...except that I'm pretty sure it is connected to the internet properly.


Thank you for taking the time to read this signature. This signature loves you.
   
Reply With Quote
Old
gabe
Administrator
 
gabe's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 461
Join Date: Jul 2005
Location: Pittsburgh, PA
Default 05-28-2010, 03:54 PM

We're having some website issues that are being worked on.
   
Reply With Quote
Old
gabe
Administrator
 
gabe's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 461
Join Date: Jul 2005
Location: Pittsburgh, PA
Default 05-28-2010, 04:03 PM

Should be fixed now.
   
Reply With Quote
Old
DensetsuNoKaboom
Senior Member
 
DensetsuNoKaboom's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,188
Join Date: May 2010
Location: e4eaf2
Default 05-28-2010, 04:10 PM

(tries it)
Drat. Still broken.
I do remember that while the Alice web gallery still worked, our old Internet thingimajigger broke, and we decided to try a different sort of thingimajigger, and then the gallery broke. Could have something to do with how it's connected...?

Then again, I don't see why our new thingimajigger should give the Web gallery problems...


Thank you for taking the time to read this signature. This signature loves you.
   
Reply With Quote
Reply

Tags
bug, glitch, internet, web, web gallery

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2017, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.