Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Suggestion Box

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 06-07-2010, 08:01 AM

I tried it. Its not as easy as you guys think. Making movies with bill boards is hard. If you can do it, do it and post


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
render to texture
Old
codemaster
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 5
Join Date: Apr 2010
Default render to texture - 06-08-2010, 09:54 PM

could you take a picutre of the desired video, and set that as the texture on a billboard in real time
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 06-09-2010, 08:57 AM

Uh...taking a picture of a video, Yes, thats a billboard, Saving the Video, No, Thats importing a video


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
zonedabone
Senior Member
 
zonedabone's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 578
Join Date: Nov 2008
Location: In the interwebs
Default 06-09-2010, 08:27 PM

Well, jython can do anything. We'll see what happens!


'Apple Macintosh' - An anagram of 'Complaints Heap'

M.A.C.I.N.T.O.S.H. - Machine Always Crashes, If Not, The Operating System Hangs.

You're *such* a mac person.
   
Reply With Quote
Old
King Gamer(gorit)
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 06-10-2010, 06:48 PM

Yeah, btw can it play music not in the world?
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 06-11-2010, 08:20 AM

NO, unless there is some Jython script that can do that, but why waste your time. If you uploaded the game, no one else would have the music in the same directory


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
King Gamer(gorit)
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 06-11-2010, 08:20 PM

ok, that's a dimwitted post. Remember the discusion we had about A-tom studios using install worlds.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 06-12-2010, 08:08 AM

Quote:
Originally Posted by King Gamer(gorit) View Post
Remember the discusion we had about A-tom studios using install worlds.
uh...no?


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
zonedabone
Senior Member
 
zonedabone's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 578
Join Date: Nov 2008
Location: In the interwebs
Default 06-13-2010, 11:12 AM

I can have worlds download files to certain directories and then use them. I'm working on a way to set textures from external files!


'Apple Macintosh' - An anagram of 'Complaints Heap'

M.A.C.I.N.T.O.S.H. - Machine Always Crashes, If Not, The Operating System Hangs.

You're *such* a mac person.
   
Reply With Quote
Old
King Gamer(gorit)
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 06-17-2010, 03:24 PM

Um, Just gunna say that, uh, well I forget. But, If we built worlds that installed files we could have them there instead of in the world.
   
Reply With Quote
Reply

Tags
import, video

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2017, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.