Alice Community  

Go Back   Alice Community > Educators > Teaching with Alice

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
DensetsuNoKaboom
Senior Member
 
DensetsuNoKaboom's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,187
Join Date: May 2010
Location: e4eaf2
Default 09-06-2010, 08:32 AM

Quote:
Originally Posted by DickBaldwin View Post
About half the time, when I try to load StorytellingAlice under WinXP, it freezes with the splash image on the screen. This happens regardless of whether I use the regular Alice.exe or the slow and steady version with StorytellingAlice. I don't have this problem with Alice 2.0, or with any other program that I can think of.

When it freezes, I have to go to the task manager, end the task, cross my fingers, and try to start the program again. Sometimes it starts and sometimes it doesn't.

I don't think that this is the result of the infamous imgicon process, which is a problem with different symptoms in V2.0. In V2.0, that problem can be avoided by ending that the imgicon process, so I make certain that it is not running any time that I try to run either version of Alice.

Is anyone else having this problem?

Dick Baldwin
This has been bumped. Woo.

I have the problem with 2.2...


Thank you for taking the time to read this signature. This signature loves you.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2017, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.