Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Worlds

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Clock Problem
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default Clock Problem - 03-18-2011, 12:03 PM

I know this weird of me to ask for help on this but can anyone tell me why my clock isnt working?
Attached Files
File Type: a2w Clock.a2w (181.0 KB, 19 views)


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
Zack Strife
Senior Member
 
Zack Strife's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 133
Join Date: Dec 2009
Location: U.S.
Default 03-18-2011, 12:47 PM

I found out the problem, it was a glitch with the hour variable, I deleted it and made a new one, and it worked fine here ill post it
Attached Files
File Type: a2w Clock.a2w (195.6 KB, 22 views)


ファイナルファンターVII
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 03-18-2011, 01:16 PM

THanks


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
nickster654
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 180
Join Date: Feb 2011
Location: nickster12345678@gmail.com
Default 03-18-2011, 01:35 PM

weird, the code you made looks exactly like my code from the sticky note thing you reviewed, exactly the same
   
Reply With Quote
Old
Zack Strife
Senior Member
 
Zack Strife's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 133
Join Date: Dec 2009
Location: U.S.
Default 03-18-2011, 01:55 PM

no problem


ファイナルファンターVII
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 03-18-2011, 02:17 PM

Quote:
Originally Posted by nickster654 View Post
weird, the code you made looks exactly like my code from the sticky note thing you reviewed, exactly the same

Thats my reference. Im working out the variables. Isnt there 1 way to make a clock? Or is there multiple?


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 06-07-2011, 04:43 PM

So, no body could fix it?


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
Lordcorvin
Senior Member
 
Lordcorvin's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 59
Join Date: Feb 2011
Location: Hogwarts:)
Default 06-07-2011, 05:15 PM

There was somekind of glitch in alice i just deleted everything and puted it back together

It works now

Clock.a2w
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 06-07-2011, 09:31 PM

Ok. Thanks


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2017, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.