Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Worlds

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
beachbum111111
Senior Member
 
beachbum111111's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 852
Join Date: Feb 2010
Location: under your bed
Default 02-19-2012, 02:57 PM

Quote:
Originally Posted by zonedabone View Post
arty! there's a problem with connections between computers without a server. Two computers that aren't within the same router would have to be in the DMZ to communicate, and we ARE NOT putting Alice users' computers in the DMZ. That's why we need a server.

I'm working into getting a server to host via python on a nonstandard port. This would allow for a GREAT connection, using the same reliable features of standard website hosting. The easiest way to do this would be with a VPS, but those cost money.
Wait... If there not in the router range we can use hamachi instead. Yes I know I bumped this but I don't care


"Don't lead me into temptation I can find it myself"
   
Reply With Quote
Old
arty-fishL
Senior Member
 
arty-fishL's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,878
Join Date: Mar 2008
Location: In the corner of your eye
Default 02-19-2012, 07:05 PM

Quote:
Originally Posted by beachbum111111 View Post
Wait... If there not in the router range we can use hamachi instead. Yes I know I bumped this but I don't care
Hamachi, is that not for hosting local servers? Wouldn't that mean the server would only be available when the person hosting the sever has their computer on, which can't be all of the time?


█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░▓░░░░░░░▓░░░░░░░░░░░▓▓░░▓░░░░░░▓░░░▓░░░░█
█░▓░▓░▓▓▓░▓▓▓░▓░▓░░░░░░▓▒▒░░▒░░▓▓░▓▓▓░▓▒░░░█
█░▓▓▓▒▓▒▒▒░▓▒▒▓▓▓▒▓▓▓░▓▓▓░░▓░░░▓▒▒▓▒▓▒▓▒░░░█
█░▓▒▓▒▓▒░░░▓▓░░▒▓▒░▒▒▒░▓▒▒░▓▓░▓▓▒░▓▒▓▒▓▒░░░█
█░▓▒▓▒░▒░░░░▒▒▓▓▓▒░░░░▓▓▒░░░▒▒░▒▒░░▒░▒▓▓▓░░█
█░░▒░▒░░░░░░░░░▒▒▒░░░░░▒▒░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█

I have mostly moved on from Alice, but may still respond to messages if important [-]
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 02-19-2012, 09:33 PM

Quote:
Originally Posted by arty-fishL View Post
That's a rather long winded way, cant you just use the multi-quote feature? Just click the multi-quote button on the first three posts and the quote button on the final one and it will have 4 quotes there ready for you. You can even do this across different threads.
I do it my way anyway.


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
zeekthegamer
Member
 
zeekthegamer's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 23
Join Date: Mar 2012
Location: chicago
Thumbs up 03-12-2012, 07:52 AM

Quote:
Originally Posted by beachbum111111 View Post
i want to make a alice game that you can play online but i don't know how.
I thought of the same idea and if Alice ever made a program that you can create online games that would be sweet.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2017, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.