Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Worlds

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
zenteo
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 110
Join Date: Dec 2006
Location: Earth
Default 04-14-2010, 12:43 PM

Quote:
Originally Posted by King Gamer(gorit) View Post
The url is www.atomstudios.heliohost.org and a link to the sign up page is www.signup.atomstudios.heliohost.org. However it apears that they are doing maintanence and the site id down. I can not even get to there suport forums.
Mmm yee... Can't even login. ;/
I'll do a weekly visit though
  Send a message via MSN to zenteo  
Reply With Quote
Zeneto
Old
King Gamer(gorit)
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Zeneto - 04-14-2010, 12:49 PM

You need to verify your acount. Oh, and the site is up again.
   
Reply With Quote
Old
zenteo
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 110
Join Date: Dec 2006
Location: Earth
Default 04-14-2010, 04:48 PM

Quote:
Originally Posted by King Gamer(gorit) View Post
You need to verify your acount. Oh, and the site is up again.
aa,
Am I one of the first to betatest your newest game?
  Send a message via MSN to zenteo  
Reply With Quote
Old
zenteo
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 110
Join Date: Dec 2006
Location: Earth
Default 04-16-2010, 11:16 AM

Ye...
Thakns for the terrain builder on your website, I really epritiate that.
I downloaded it and noticed that i couldn't find the rnadom heightmap generator and the heightmap texturer.
BTW, you spelled Zenteo wrong

I discovered that I had forgot to rename all of the tutorial-files.
Here is the final version.
Attached Files
File Type: zip Terrain Building Pack.zip (6.80 MB, 16 views)

Last edited by zenteo; 04-16-2010 at 11:27 AM.
  Send a message via MSN to zenteo  
Reply With Quote
Old
King Gamer(gorit)
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 04-16-2010, 12:05 PM

Quote:
Originally Posted by zenteo View Post
Ye...
Thakns for the terrain builder on your website, I really epritiate that.
I downloaded it and noticed that i couldn't find the rnadom heightmap generator and the heightmap texturer.
BTW, you spelled Zenteo wrong

I discovered that I had forgot to rename all of the tutorial-files.
Here is the final version.
Sorry I will fix that right now. I work o my website at around midnight and have been doing all-nighters because I am on vactaction.
   
Reply With Quote
Old
noahx23
Senior Member
 
noahx23's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 81
Join Date: Nov 2009
Location: outside of the box
Default 04-20-2010, 05:11 PM

I would just like to say, Zenteo, that for some reason the terrain generator, the very first one, crashed my computer. Do you know any reason why
   
Reply With Quote
This is different, will check it out
Old
webzsoft
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default This is different, will check it out - 04-20-2010, 05:26 PM

Thanks for the share, going to check it out!







   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 04-20-2010, 05:31 PM

Quote:
Originally Posted by noahx23 View Post
I would just like to say, Zenteo, that for some reason the terrain generator, the very first one, crashed my computer. Do you know any reason why
Hmm, you might of downloaded it in the wrong file of somesort?


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
noahx23
Senior Member
 
noahx23's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 81
Join Date: Nov 2009
Location: outside of the box
Default 04-22-2010, 04:48 PM

Nope i just downloaded to desktop so that i could find it and then a bunch of interneet explorer windows popped up. About a hundred of them and they kept on coming.
   
Reply With Quote
Old
King Gamer(gorit)
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 04-22-2010, 04:52 PM

Quote:
Originally Posted by noahx23 View Post
Nope i just downloaded to desktop so that i could find it and then a bunch of interneet explorer windows popped up. About a hundred of them and they kept on coming.
That is an entirely unrelated isue! That could not cause internet explorer to open because it is built on the .net framework which is stable among all windows PC's. Programs built on it work the same on each computer with the obly variables being OS and hardware.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2018, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.