Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Worlds

View Poll Results: How hard was this game?
Pathetic 2 9.52%
I don't know what the fuss is about 0 0%
Easy 0 0%
Medium 2 9.52%
Hard 0 0%
Challenging 7 33.33%
Infuriating 4 19.05%
Impossible 6 28.57%
Voters: 21. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 07-11-2011, 11:28 AM

Saw my time? Level 3 isn't even done


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 07-11-2011, 01:48 PM

Not really. How?


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
legolizard
Senior Member
 
legolizard's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 242
Join Date: Jan 2011
Location: Aboard the Hyperion escaping the zerg.
Default 07-11-2011, 02:48 PM

Sorry my Internet is really bad and to improve it I disabled images and instead of seeing a picture I see a box, but I turned it on for a moment and understand what you were talking about now.
Edit: Now I can view all images as long as they are on this website.


"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Albert Einstein

Last edited by legolizard; 07-11-2011 at 03:31 PM.
   
Reply With Quote
Old
beachbum111111
Senior Member
 
beachbum111111's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 852
Join Date: Feb 2010
Location: e
Default 07-11-2011, 03:23 PM

Quote:
Originally Posted by jediaction View Post
If it is stupidly cheap, then I won't play it...trying it now....

Back, super cheap and clunky...but...the picture says it all
Jedi thats rude. This is fun.


"Don't lead me into temptation I can find it myself"
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 07-11-2011, 04:45 PM

Yah, your right. Sorry about that, I was feeling sick at the moment..seriously. I'll change it to my real opinion. Change your quote to, or just get rid of it.


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
InsertName
Senior Member
 
InsertName's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 341
Join Date: Jun 2011
Location: In a house
Default 07-12-2011, 10:13 AM

All right guys to make this look way better, I would like some one to explain how to make one box, not a series of blocks as a wall that will:
1. Make it more straight forward.
2. For less annoying "bounces".

I know a few examples on this on the forums.


__№_₤⅞__
Handguns: http://www.alice.org/community/showthread.php?p=45349
MINECRAFT IN ALICE: http://alice.org/community/showthread.php?p=48208
My Stupid Animations: http://alice.org/community/album.php?albumid=119
   
Reply With Quote
Old
legolizard
Senior Member
 
legolizard's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 242
Join Date: Jan 2011
Location: Aboard the Hyperion escaping the zerg.
Default 07-12-2011, 10:23 AM

The only way I think you can do that is by taking the block, going into your start-up method and adding a resize method. Then click more then go to dimension and you will see from top to bottom.


"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Albert Einstein
   
Reply With Quote
Old
InsertName
Senior Member
 
InsertName's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 341
Join Date: Jun 2011
Location: In a house
Default 07-12-2011, 10:50 AM

I already know how to do that. What I would like someone to explain how to make ONE box/block to resize, and then (this is what I need) to say how to make it so no matter how long it is it can't go through the long wall.

I hope this clears it up.


__№_₤⅞__
Handguns: http://www.alice.org/community/showthread.php?p=45349
MINECRAFT IN ALICE: http://alice.org/community/showthread.php?p=48208
My Stupid Animations: http://alice.org/community/album.php?albumid=119
   
Reply With Quote
Ic2
Old
InsertName
Senior Member
 
InsertName's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 341
Join Date: Jun 2011
Location: In a house
Default Ic2 - 08-09-2011, 06:16 PM

*bump* Thinking about making IC2 (Impossible Course 2), but in this one there is just going to be one huge maze with check points and increasing difficulty instead of 3 levels. What do you guys think?


__№_₤⅞__
Handguns: http://www.alice.org/community/showthread.php?p=45349
MINECRAFT IN ALICE: http://alice.org/community/showthread.php?p=48208
My Stupid Animations: http://alice.org/community/album.php?albumid=119
   
Reply With Quote
Old
DensetsuNoKaboom
Senior Member
 
DensetsuNoKaboom's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,188
Join Date: May 2010
Location: e4eaf2
Default 08-09-2011, 06:29 PM

Quote:
Originally Posted by InsertName View Post
*bump* Thinking about making IC2 (Impossible Course 2), but in this one there is just going to be one huge maze with check points and increasing difficulty instead of 3 levels. What do you guys think?
Sure. That sounds cool! Sequels are good. (Alice game sequels, anyways...)


Thank you for taking the time to read this signature. This signature loves you.
   
Reply With Quote
Reply

Tags
ball, game, hard, impossible, insertname

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2019, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.