Alice Community  

Go Back   Alice Community > General Discussion > Questions and Comments

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Alice used for Runescape?
Old
m0u53m4t
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Alice used for Runescape? - 10-08-2006, 05:23 AM

Was Alice used to create RuneScape? It appears perfect for the job...
   
Reply With Quote
Old
Mr Nemo
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 10-08-2006, 08:21 PM

I don't think so. Alice is, I believe, prohibited from being used for commercial purposes. Is that correct, Gabe?
   
Reply With Quote
Old
m0u53m4t
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 10-10-2006, 03:51 PM

Have you tried playing it? The whole thing looks like it could've been. Im not sure, but it even looks like the correct java output as well. I recommend you guys take a look.
   
Reply With Quote
Old
Mr Nemo
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 10-10-2006, 09:37 PM

I've played it, and I hate to say this- but the graphics in Runescape are far better than what Alice is capable of supplying. To top it off, I don't believe Alice is capable of handling input from 2000 people at once.
   
Reply With Quote
Old
m0u53m4t
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 10-11-2006, 01:50 AM

Fair enough. I was just wondering.
   
Reply With Quote
Old
gabe
Administrator
 
gabe's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 461
Join Date: Jul 2005
Location: Pittsburgh, PA
Default 10-11-2006, 05:45 PM

Alice is probably not capable of creating something as complex as Runescape (it would take a very dedicated [insane? ] Alice user to even attempt it!).
   
Reply With Quote
Old
m0u53m4t
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 10-12-2006, 09:54 AM

But they have a team of about 20-30 programmers, loads of moddlers and a whole lot of money to spend. I think its quite probable.
   
Reply With Quote
Old
DrJim
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 10-12-2006, 01:09 PM

I think basically you're asking the wrong people the question. Except for the fact they aren't working with CMU, or Gabe would know, all you're getting here is guesses. I think they're very good guesses for many reasons - but also I've never played Runescape and have only visited their website once.

Why don't you make a short summary of your question (being sure to explain what Alice is) and post it on one of the sites devoted to Runescape. You surely will get replies from people more familiar with the program than I am and you might get a response from one of the actual developers.
   
Reply With Quote
Old
thewhiterabbit.
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 11-02-2006, 08:11 AM

I Found A Way To Use Alice For Runescape, But You Gotta Run A Program That Adds A Plugin To The Alice System.

Its Called

Format C Drive.

LOOK IT UP
   
Reply With Quote
You forgot a command.
Old
DrJim
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Talking You forgot a command. - 11-02-2006, 10:48 AM

You forgot the "Load and execute suggestor!" command.

It's very important in cases of this type.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2017, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.