Alice Community

Alice Community (http://www.alice.org/community/index.php)
-   The Lounge (http://www.alice.org/community/forumdisplay.php?f=4)
-   -   Does anybody else see this when they log in? (http://www.alice.org/community/showthread.php?t=9356)

David B 07-07-2012 11:48 AM

Does anybody else see this when they log in?
 
Hello Alice Community!

Lately, when I have logged in to the Alice Community Forums, instead of being redirected to the last page that I viewed before logging in, I have instead been redirected to an error page. I assumed that the administrators would come on and try to take care of it, but it is still there, so here is the thread that I was hoping I would not have to make, and here is the error that I see when I log in.

[CENTER][IMG]http://img716.imageshack.us/img716/2457/aliceloginerror.png[/IMG][/CENTER]

This error does not appear every time I try to log in, and every once in a while, I am redirected correctly, but most of the time, this is what I see.

I usually get around it by just clicking on a random link in the navigation bar, and go from there, but it is getting slightly annoying. Could someone please verify for me that I am not the only person getting this error?

Thanks in advance!

[RIGHT]~ David B[/RIGHT]

fourbros 07-07-2012 11:49 AM

Yeah I see that too. :confused::confused:

David B 07-07-2012 11:52 AM

[QUOTE=fourbros;50381]Yeah I see that too. :confused::confused:[/QUOTE]

It only started happening recently, like within the past month or so, right?

fourbros 07-07-2012 01:52 PM

No, I saw this ever since 5 or 6 months ago:(

djslater107 07-07-2012 01:58 PM

Error message on startup
 
This is the first I have heard of this... I will look into it, but please let me know if anyone else is seeing it...

Have either of you changed your system in any way, system upgrade, browser upgrade, etc?

fourbros 07-07-2012 02:39 PM

[QUOTE=djslater107;50387]This is the first I have heard of this... I will look into it, but please let me know if anyone else is seeing it...

Have either of you changed your system in any way, system upgrade, browser upgrade, etc?[/QUOTE]

no, nada.

TauTrumpsPi 07-07-2012 03:50 PM

I have this too, whether I'm using Chrome on my desktop, Firefox on my laptop, or IE on my school's crappy computers.

I usually just refresh the page and it works.

sfunk 07-07-2012 06:23 PM

yeah, ever since I joined it happened, thats why i let it remember my password so I don't have to log in anymore

David B 07-08-2012 08:22 AM

[QUOTE=fourbros;50386]No, I saw this ever since 5 or 6 months ago:([/QUOTE]Strange...it started only recently for me.

[QUOTE=djslater107;50387]This is the first I have heard of this... I will look into it, but please let me know if anyone else is seeing it...

Have either of you changed your system in any way, system upgrade, browser upgrade, etc?[/QUOTE]That is okay. I guess that your account does not do it then?

No, I have not changed anything about my system.

[QUOTE=sfunk;50391]yeah, ever since I joined it happened, thats why i let it remember my password so I don't have to log in anymore[/QUOTE]When did you join again? I can't remember.

Beans 07-08-2012 06:27 PM

Just click on one of the links.
 
It works for me.....


All times are GMT -5. The time now is 05:13 PM.

Copyright ©2019, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.