Alice Community

Alice Community (http://www.alice.org/community/index.php)
-   How do I...? (http://www.alice.org/community/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Whats causing my ERROR? (http://www.alice.org/community/showthread.php?t=5194)

SirThorfinn 10-10-2010 03:35 PM

Whats causing my ERROR?
 
1 Attachment(s)
In this game i'm making, when i press the reload button R and finish the reload animation it glitches and says "Error during simulation" and "Error during world stop.". Maybe i put something in the reload thats causing the problem but it didn't do it till recently.:confused:

<NOTE> All i have right now is part of the tutorial until i make the targets and stuff so press yes when it asks to play tutorial. Ohh and i realized its file size is starting to get big so if i finish it i probably wont be able to post the file directly to the Alice Community.:eek:
[ATTACH]3670[/ATTACH]

Thanks

x2495iiii 10-10-2010 04:23 PM

That's the event interruption glitch. It happens for some users but not others.

You need to move any actions performed inside of the during part of a while event to a while method instead.

SirThorfinn 10-10-2010 04:55 PM

[QUOTE=x2495iiii;26410]That's the event interruption glitch. It happens for some users but not others.

You need to move any actions performed inside of the during part of a while event to a while method instead.[/QUOTE]

Um well there are none inside the reload variable, only in the begin one.

debussybunny563 10-10-2010 05:16 PM

2 Attachment(s)
[SIZE="2"]Found it. You have to change <None> to something else, or it will generate the error.

BTW, in the second pic it shows a Google Chrome download fail.[/SIZE]

SirThorfinn 10-10-2010 05:17 PM

Never mind i found out my issue. It was a stupid one to...

x2495iiii 10-10-2010 06:00 PM

Oops.

Someone needs to pay the internet bill. :D


All times are GMT -5. The time now is 07:19 PM.

Copyright ©2021, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.