Alice Community  

Go Back   Alice Community > General Discussion > Questions and Comments

Reply
 
Thread Tools Display Modes
world area (please enter)
Old
simsman2011
Senior Member
 
simsman2011's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 132
Join Date: Jul 2011
Location: somewhere on Earth
Default world area (please enter) - 07-25-2011, 07:25 AM

The area of the world has a certain value for example when I make a copy of ground to increase playing place area but the world has borders that objects disappear when I try to make them skip these borders
*
*
*
*
My question is: How do I increase the area of the world???????????????????????????????????????????
   
Reply With Quote
Old
ElectricKirby
Senior Member
 
ElectricKirby's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 164
Join Date: May 2011
Location: Dreamland, Planet Popstar
Default 07-25-2011, 08:50 AM

Go to the camera's properties and change the farClippingPlane from 256 to however high you need it.


My Favorite Resources:
Uploading Images - http://tinypic.com/

File Sharing - http://www.4shared.com/

Textures - http://www.filterforge.com/

Convertible Game-Ripped Models - http://models-resource.com/

Music - http://www.brawlcustommusic.com/gamelist
   
Reply With Quote
Old
simsman2011
Senior Member
 
simsman2011's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 132
Join Date: Jul 2011
Location: somewhere on Earth
Exclamation 07-25-2011, 01:46 PM

Well...that doesn't make anything....anyway thank you for your corporation
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2019, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.