Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Share Objects

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
sargentnbbranco
Member
 
sargentnbbranco's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 39
Join Date: Dec 2011
Location: Stewartsville, New Jersey
Default 12-19-2011, 06:26 PM

Colaberation is always a good idea! i have three weeks, and the teacher just wants an interactive program or game with a defined ending or goal. we just need to make it better. so if you have any earth shattering ideas, try to private message me or email me at sargentnbbranco@gmail.com. it will help out so much if you can! thanks!


SOPA Piracy Act has disabled signiture
   
Reply With Quote
Old
Mr Kidnapper
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 442
Join Date: Feb 2011
Default 01-03-2012, 10:47 PM

http://www.mediafire.com/?wljorm7pdd9tnlp
The B-17G plus interior. I did not edit it for a very long time and I didn't really feel like organizing it so I simply stuck them all into a helper called "Interior". It seems the control panel is above 10,000 polys (It makes up for probably 70% of the entire interior's polycount) so there are a lot of sharp polys stuck together.
Be warned. It's 23MB, around 18MB of that is textures. If you resize them to 512x512 it'll probably shrink to around 10MB.
   
Reply With Quote
Old
room14
Senior Member
 
room14's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 549
Join Date: Nov 2009
Location: Auckland New Zealand
Default 01-04-2012, 02:46 AM

Quote:
Originally Posted by Mr Kidnapper View Post
http://www.mediafire.com/?wljorm7pdd9tnlp
The B-17G plus interior. I did not edit it for a very long time and I didn't really feel like organizing it so I simply stuck them all into a helper called "Interior". It seems the control panel is above 10,000 polys (It makes up for probably 70% of the entire interior's polycount) so there are a lot of sharp polys stuck together.
Be warned. It's 23MB, around 18MB of that is textures. If you resize them to 512x512 it'll probably shrink to around 10MB.
Not to bother you, are you going to convert the models?


:D
   
Reply With Quote
Old
sargentnbbranco
Member
 
sargentnbbranco's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 39
Join Date: Dec 2011
Location: Stewartsville, New Jersey
Default 01-04-2012, 11:50 AM

Quote:
Originally Posted by Mr Kidnapper View Post
Is this in .a2c form? Because i cant convert it if it isn't.


SOPA Piracy Act has disabled signiture
   
Reply With Quote
Old
dakota95
Senior Member
 
dakota95's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 426
Join Date: Aug 2011
Location: like I would tell you. ;)
Default 01-04-2012, 04:28 PM

Quote:
Originally Posted by sargentnbbranco View Post
Is this in .a2c form? Because i cant convert it if it isn't.
I haven't gitten it yet but I assume it is a zipped file.


<Insert_Signature_Here>
   
Reply With Quote
Old
sargentnbbranco
Member
 
sargentnbbranco's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 39
Join Date: Dec 2011
Location: Stewartsville, New Jersey
Default 01-04-2012, 06:34 PM

Every time i try to import to world, it says an error has occured in drawing the scene. i tryed retrying it, but it wont work


SOPA Piracy Act has disabled signiture
   
Reply With Quote
Old
dakota95
Senior Member
 
dakota95's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 426
Join Date: Aug 2011
Location: like I would tell you. ;)
Default 01-05-2012, 08:40 AM

Quote:
Originally Posted by sargentnbbranco View Post
Every time i try to import to world, it says an error has occured in drawing the scene. i tryed retrying it, but it wont work
mabye cause its so big.


<Insert_Signature_Here>
   
Reply With Quote
Old
sargentnbbranco
Member
 
sargentnbbranco's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 39
Join Date: Dec 2011
Location: Stewartsville, New Jersey
Default 01-05-2012, 10:43 AM

How can i fix it then? I really think it will help me out with the game.


SOPA Piracy Act has disabled signiture
   
Reply With Quote
Old
dakota95
Senior Member
 
dakota95's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 426
Join Date: Aug 2011
Location: like I would tell you. ;)
Default 01-05-2012, 11:13 AM

Quote:
Originally Posted by sargentnbbranco View Post
How can i fix it then? I really think it will help me out with the game.
I don't really know how, so I'd suggest you pm Mr. Kidnapper.


<Insert_Signature_Here>

Last edited by dakota95; 01-05-2012 at 06:35 PM.
   
Reply With Quote
Old
dakota95
Senior Member
 
dakota95's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 426
Join Date: Aug 2011
Location: like I would tell you. ;)
Default 01-05-2012, 06:34 PM

I just got the b-17 with the interior and it worked fine for me. Yes it is in a2c format so there is no unzipping or converting needed. Good job Mr. Kidnapper. That is an awesome airplane. Thank you VERY much.


<Insert_Signature_Here>
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.