Alice Community  

Go Back   Alice Community > General Discussion > Questions and Comments

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Blackout
Old
geodudewang
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Apr 2012
Default Blackout - 04-26-2012, 10:09 PM

Does anybody know if you can make a world with 2 different grounds(or whatever its called)??
   
Reply With Quote
Old
TauTrumpsPi
Senior Member
 
TauTrumpsPi's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 399
Join Date: Mar 2011
Location: The diamond layer
Default 04-26-2012, 10:14 PM

Sure, I can't remember if the grounds are in an object pack, but even if they aren't you can just copy the current one or import one from another world template.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I have plenty of common sense. I just choose to ignore it.
-Calvin and Hobbes

Wondering about my Avatar?
http://en.wikipedia.org/wiki/Tardigrade

Wondering about my username?
http://www.youtube.com/watch?v=jG7vhMMXagQ
   
Reply With Quote
Old
geodudewang
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Apr 2012
Default 04-26-2012, 10:17 PM

thanks!!
do you know if you can have the screen blackout???
   
Reply With Quote
Old
TauTrumpsPi
Senior Member
 
TauTrumpsPi's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 399
Join Date: Mar 2011
Location: The diamond layer
Default 04-27-2012, 07:44 AM

Quote:
Originally Posted by geodudewang View Post
thanks!!
do you know if you can have the screen blackout???
There's no simple "Blackout" method, but you can instantaneously turn the sky black and point the camera at the sky, if you want.


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
I have plenty of common sense. I just choose to ignore it.
-Calvin and Hobbes

Wondering about my Avatar?
http://en.wikipedia.org/wiki/Tardigrade

Wondering about my username?
http://www.youtube.com/watch?v=jG7vhMMXagQ
   
Reply With Quote
Old
dakota95
Senior Member
 
dakota95's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 426
Join Date: Aug 2011
Location: like I would tell you. ;)
Default 04-27-2012, 08:41 AM

even simpler, just put a black circle in front of the camera and set its vehicle to the camera. Then make it invisible. Then when you want the blackout to happen just make it become visible.


<Insert_Signature_Here>
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2019, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.