Alice Community  

Go Back   Alice Community > General Discussion > Questions and Comments

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Alice Ports?
Old
ieges
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Alice Ports? - 05-09-2011, 06:26 PM

Alice on the 3ds would be so boss.
Does anyone know if alice could make ports for ipad and/or 3ds.

If not, please explain why.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 05-19-2011, 10:22 PM

Well, Alice is made only for the PC and Mac. It was never designed to run on I-pads or so. Alice has the required folder and certain files that can only be run on PC. Java, and Jython, you cannot get those on Apple stuff..Or maybe you can get Java, but there are to many things that were specifically made for PC and Mac which would make it impossible to run otherwise. Sorry, but it is not possible at this time


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
x2495iiii
Super Moderator
 
x2495iiii's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,508
Join Date: Dec 2008
Location: Somewhere in the Continental U.S.
Default 05-19-2011, 11:50 PM

It's the software components. Alice requires Java, DirectX, and a few other things to run properly. The 3ds doesn't have enough storage space or pure memory to handle those programs.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2019, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.