Alice Community  

Go Back   Alice Community > General Discussion > Questions and Comments

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Why no Alice 3 object importing?
Old
morganwk
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 1
Join Date: Nov 2013
Location: Pittsburgh, PA
Default Why no Alice 3 object importing? - 11-05-2013, 10:14 AM

Aren't the models stored as files? It should technically be possible even though there's no official way of doing it.
   
Reply With Quote
Old
x2495iiii
Super Moderator
 
x2495iiii's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 3,508
Join Date: Dec 2008
Location: Somewhere in the Continental U.S.
Default 11-08-2013, 10:19 AM

Supposedly it is, through netbeans. I personally don't know how to do it, though.

Odds are, it'll become an official feature eventually.


(')>
   
Reply With Quote
Old
Kevin Clark
Junior Member
 
Kevin Clark's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 7
Join Date: Jul 2013
Default 12-04-2013, 10:38 PM

Quote:
Originally Posted by x2495iiii View Post
Supposedly it is, through netbeans. I personally don't know how to do it, though.
true.


Empire total war!!!
   
Reply With Quote
Old
Kevin Clark
Junior Member
 
Kevin Clark's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 7
Join Date: Jul 2013
Default 12-04-2013, 10:39 PM

Hey x2495iiii, nice signature! (')>


Empire total war!!!
   
Reply With Quote
Old
ADITYA1243
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 05-29-2014, 11:34 PM

I don`t have answer that question
i don`t know more about alice.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.