Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Works-In-Progress

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
legolizard
Senior Member
 
legolizard's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 242
Join Date: Jan 2011
Location: Aboard the Hyperion escaping the zerg.
Default 06-20-2011, 08:48 AM

Can you use the "When something becomes true" event?


"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the the universe."-Albert Einstein
   
Reply With Quote
Old
Silent Adonis
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 9
Join Date: Jun 2011
Default 06-21-2011, 02:13 AM

Unfortunately not, All I can use is when the world starts and up down left right
   
Reply With Quote
Old
room14
Senior Member
 
room14's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 549
Join Date: Nov 2009
Location: Auckland New Zealand
Default 06-22-2011, 02:18 AM

I know how to loop it without using a loop method.(cos' you need to for your if to work.)
goto the end of the if else method and add your method inside the mthod


:D
   
Reply With Quote
Old
Silent Adonis
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 9
Join Date: Jun 2011
Default 06-22-2011, 05:43 PM

So which if statement should I put where? Do you mean put the bunny goes down and up on the same statement?


Cheers Man
   
Reply With Quote
Old
room14
Senior Member
 
room14's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 549
Join Date: Nov 2009
Location: Auckland New Zealand
Default 06-23-2011, 12:39 AM

okay go to the method and do:
Attached Images
File Type: jpg example1.jpg (52.2 KB, 23 views)
File Type: jpg example2.jpg (42.2 KB, 23 views)


:D
   
Reply With Quote
Old
Silent Adonis
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 9
Join Date: Jun 2011
Default 06-23-2011, 02:43 AM

Hey Mate
Thanks for that but i couldn't get it to work for some reason.

Not to worry Ill try something else.

Cheers
   
Reply With Quote
Old
room14
Senior Member
 
room14's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 549
Join Date: Nov 2009
Location: Auckland New Zealand
Default 06-23-2011, 04:48 AM

oh yeah the third step. link it to the events section.


:D
   
Reply With Quote
Old
room14
Senior Member
 
room14's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 549
Join Date: Nov 2009
Location: Auckland New Zealand
Default 06-23-2011, 04:49 AM

oh my god... the picture....


:D
   
Reply With Quote
Old
arty-fishL
Senior Member
 
arty-fishL's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 1,878
Join Date: Mar 2008
Location: In the corner of your eye
Default 06-23-2011, 11:54 AM

Quote:
Originally Posted by room14 View Post
okay go to the method and do:
I thought you came from New Zealand, why the Japanese (or similar language) windows setup?


█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█
█░░▓░░░░░░░▓░░░░░░░░░░░▓▓░░▓░░░░░░▓░░░▓░░░░█
█░▓░▓░▓▓▓░▓▓▓░▓░▓░░░░░░▓▒▒░░▒░░▓▓░▓▓▓░▓▒░░░█
█░▓▓▓▒▓▒▒▒░▓▒▒▓▓▓▒▓▓▓░▓▓▓░░▓░░░▓▒▒▓▒▓▒▓▒░░░█
█░▓▒▓▒▓▒░░░▓▓░░▒▓▒░▒▒▒░▓▒▒░▓▓░▓▓▒░▓▒▓▒▓▒░░░█
█░▓▒▓▒░▒░░░░▒▒▓▓▓▒░░░░▓▓▒░░░▒▒░▒▒░░▒░▒▓▓▓░░█
█░░▒░▒░░░░░░░░░▒▒▒░░░░░▒▒░░░░░░░░░░░░░░▒▒▒░█
█░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░█

I have mostly moved on from Alice, but may still respond to messages if important [-]
   
Reply With Quote
Old
room14
Senior Member
 
room14's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 549
Join Date: Nov 2009
Location: Auckland New Zealand
Default 06-23-2011, 02:36 PM

Yes i am from New Zealand. But I have a Japanese set up because I have a Japanese windows XP. because I came from Japan.

I bought (actually It was completely Free!) the machine in New Zealand but they forgot to give us the activation key so i just used the Japanese one that was lying in the cupboard gathering dust.

If you look carefully, you can see my name....


:D
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.