Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Works-In-Progress

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old
meeatpizza
Senior Member
 
meeatpizza's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Jan 2011
Location: 'Murica
Cool 06-29-2011, 12:28 AM

There made it so when your health goes under 75 it heals 1 health point every 3 seconds it only heals to 75 to make it more realistic.

I am going to make a variable that allows you to pick how much it will heal to and how long it takes to heal a health point


Current Alice Projects

WaVE fps engine
Inventory-------- NEED HELP WITH MY INVENTORY!!!!!!!!!-----------------------
GTA Alice

My Website
http://teamamazingstudios.webs.com/

My Unity 3D Game
http://www.youtube.com/watch?v=7hd__0Yyf5U
   
Reply With Quote
Old
Fritz
Senior Member
 
Fritz's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 105
Join Date: Sep 2010
Default 07-07-2011, 01:14 AM

I see you used my FPS blood. Glad to see it's in use.


Working on a new Futuristic FPS game

http://alice.org/community/showthread.php?t=6734
   
Reply With Quote
Thank you fritz
Old
meeatpizza
Senior Member
 
meeatpizza's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Jan 2011
Location: 'Murica
Talking Thank you fritz - 07-08-2011, 08:28 PM

I forgot who made the blood screen thanks for telling me I will add credit in just a minute


Current Alice Projects

WaVE fps engine
Inventory-------- NEED HELP WITH MY INVENTORY!!!!!!!!!-----------------------
GTA Alice

My Website
http://teamamazingstudios.webs.com/

My Unity 3D Game
http://www.youtube.com/watch?v=7hd__0Yyf5U

Last edited by meeatpizza; 07-26-2013 at 06:58 PM.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 07-08-2011, 09:18 PM

No, sorry, I was the one who made the bloody screen. Look at my thread. He made this one, but he got the idea from me. I even have proof on that. Thats just smooth Fritz...you know I made mine a long time before yours...

http://www.alice.org/community/showthread.php?t=6827


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames

Last edited by jediaction; 07-08-2011 at 09:21 PM.
   
Reply With Quote
Old
meeatpizza
Senior Member
 
meeatpizza's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Jan 2011
Location: 'Murica
Default 07-08-2011, 09:42 PM

What I am confuzzeld

Is the one i have on my fps engine yours or fritz????


Current Alice Projects

WaVE fps engine
Inventory-------- NEED HELP WITH MY INVENTORY!!!!!!!!!-----------------------
GTA Alice

My Website
http://teamamazingstudios.webs.com/

My Unity 3D Game
http://www.youtube.com/watch?v=7hd__0Yyf5U

Last edited by meeatpizza; 07-26-2013 at 06:58 PM.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 07-09-2011, 11:33 AM

It's Fritz, but I was the first one to post an example of the system.


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
meeatpizza
Senior Member
 
meeatpizza's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Jan 2011
Location: 'Murica
Default 07-09-2011, 11:36 AM

There I added a machine gun.

Changed the unloadedmachinegunammo variable to how many reloads you want the machine gun to have or put it as -1 to have unlimted reloads.

Jedi the blood screen I am using has no system I just got the image from fritz and made it
appear when the health goes below 25.


Current Alice Projects

WaVE fps engine
Inventory-------- NEED HELP WITH MY INVENTORY!!!!!!!!!-----------------------
GTA Alice

My Website
http://teamamazingstudios.webs.com/

My Unity 3D Game
http://www.youtube.com/watch?v=7hd__0Yyf5U

Last edited by meeatpizza; 07-26-2013 at 06:59 PM.
   
Reply With Quote
Old
jediaction
Senior Member
 
jediaction's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 5,064
Join Date: Jul 2009
Location: Bel Air, Maryland
Default 07-09-2011, 11:46 AM

Ok, I under stand. But if you want 3 levels of blood then here you go. These are more modern blood splats. Fritz was the COD 4 type. If that is what you like then thats fine, but just incase, here are mine.
Attached Images
File Type: jpg BloodyScreen.jpg (11.2 KB, 29 views)
File Type: jpg BloodyScreen2.jpg (13.7 KB, 29 views)
File Type: jpg BloodyScreen3.jpg (14.5 KB, 29 views)
Attached Files
File Type: zip Blood Splats.zip (421.9 KB, 0 views)


Website: www.salokingames.com
FaceBook: www.facebook.com/SalokinGames
   
Reply With Quote
Old
meeatpizza
Senior Member
 
meeatpizza's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Jan 2011
Location: 'Murica
Default 07-09-2011, 11:47 AM

Thanks jedi.


Current Alice Projects

WaVE fps engine
Inventory-------- NEED HELP WITH MY INVENTORY!!!!!!!!!-----------------------
GTA Alice

My Website
http://teamamazingstudios.webs.com/

My Unity 3D Game
http://www.youtube.com/watch?v=7hd__0Yyf5U

Last edited by meeatpizza; 07-26-2013 at 06:59 PM.
   
Reply With Quote
Old
meeatpizza
Senior Member
 
meeatpizza's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 107
Join Date: Jan 2011
Location: 'Murica
Default 07-09-2011, 12:43 PM

I fixed a glitch with the machine gun


Current Alice Projects

WaVE fps engine
Inventory-------- NEED HELP WITH MY INVENTORY!!!!!!!!!-----------------------
GTA Alice

My Website
http://teamamazingstudios.webs.com/

My Unity 3D Game
http://www.youtube.com/watch?v=7hd__0Yyf5U

Last edited by meeatpizza; 07-26-2013 at 06:59 PM.
   
Reply With Quote
Reply

Tags
fps engine.weapons.

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2019, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.