Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > Bugs and Troubleshooting

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Ask user for a ... repeats for no reason
Old
Brauner
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default Ask user for a ... repeats for no reason - 03-01-2008, 05:25 PM

Hi,

Regarding: "Ask user for ..." with number, string or yes/no.
At runtime, question box pops up correctly. User enters appropriate response (case is not the issue, data type is not the issue.) Question box then pops up again to demand repeat response from user.

Example: Question states: "What number am I thinking of?"
User types: "17"
Question again states "What number am I thinking of?"
User types "17"
Now rabbit says "Too high, guess again."

Anyone seen this bug/know what to do about it?
Thanks for any help.

Using MacBook with OS 10.4.11
   
Reply With Quote
Old
DrJim
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 03-02-2008, 09:07 PM

Believe that's actually in the "official" bug list and also that it goes away after the first repeat - would sugget you do a Google search along the lines Dick Baldwin usually suggests.

I have seen the problem but it never really bothered me enough to search for a solution.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2020, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.