Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > How do I...?

Reply
 
Thread Tools Display Modes
why is this getting an error
Old
jwags
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 12
Join Date: Sep 2011
Location: brotherwags@aol.com
Default why is this getting an error - 11-16-2011, 12:36 AM

and why is the prompt box (the box) popping up asking my question?

thanks
Attached Files
File Type: a2w car.a2w (1.77 MB, 5 views)
   
Reply With Quote
RE: Why?
Old
saghalie
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 3
Join Date: Sep 2011
Location: FT Lewis, WA
Default RE: Why? - 11-16-2011, 03:10 PM

Try adding:
When the world starts, do world.my first method

Pretty sure it will work after that.

Saghalie
   
Reply With Quote
Old
jwags
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 12
Join Date: Sep 2011
Location: brotherwags@aol.com
Default 11-16-2011, 07:56 PM

jk i fixed it, i had to get rid of wheels turning wheni used the arrow keys, =D
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2023, Carnegie Mellon University
Alice 2.x © 1999-2012, Alice 3.x © 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.