Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > How do I...?

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Camara help
Old
GinoMtz
Junior Member
 
Status: Offline
Posts: 4
Join Date: Nov 2011
Location: mty
Exclamation Camara help - 11-27-2011, 12:25 PM

How do i make my camara start in a certain spot when the world starts, so i can move around the map and add other things without having to go back to the start
   
Reply With Quote
Old
Mr Kidnapper
Senior Member
 
Status: Offline
Posts: 442
Join Date: Feb 2011
Default 11-27-2011, 05:53 PM

You first set the camera in the location you want the camera to be in at start, and click the button "Create dummy at camera." When the world starts, move your camera to the new dummy.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2021, Carnegie Mellon University
Alice 2.x 1999-2012, Alice 3.x 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.