Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > How do I...?

Reply
 
Thread Tools Display Modes
How to stop loop?
Old
Kuraii
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default How to stop loop? - 01-06-2009, 05:00 PM

I've set up a 'walk' command for my duck. I try to loop it 3 times so that the duck walks 3 times, but it just keeps walking and walking forever. How do i stop loops?

Thanx.
   
Reply With Quote
Old
Chris101b
Senior Member
 
Chris101b's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 361
Join Date: Jun 2007
Default 01-07-2009, 01:04 AM

Quote:
Originally Posted by Kuraii View Post
I've set up a 'walk' command for my duck. I try to loop it 3 times so that the duck walks 3 times, but it just keeps walking and walking forever. How do i stop loops?

Thanx.
Can you attach the world so we can see? You might have something wrong going on in the method.


I am nowhere and everywhere at the same time.

www.facebook.com/chris101b
Xbox Live GT: Chris101b
Youtube: (You guessed it) www.youtube.com/chris101b
   
Reply With Quote
Old
DrJim
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 01-07-2009, 02:05 AM

You need to make sure that everything inside the 3 cycle loop doesn't repeat forever - otherwise the loop will never complete the first pass.

As a quick check for this problem, put something at the end of the code for the loop - like "ground says 'ended'" and make sure that happens.
   
Reply With Quote
Old
Kuraii
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 01-07-2009, 02:15 PM

Thank you for your help. I've figured out the solution.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2021, Carnegie Mellon University
Alice 2.x © 1999-2012, Alice 3.x © 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.