Alice Community  

Go Back   Alice Community > Alice 2 > How do I...?

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Voiceover
Old
belso
Member
 
Status: Offline
Posts: 42
Join Date: Jan 2010
Question Voiceover - 01-25-2010, 02:02 PM

Is it possible to do a possible to do a voiceover
   
Reply With Quote
Old
Nephtysis
Guest
 
Status:
Posts: n/a
Default 01-25-2010, 05:40 PM

As far as I know there is no specific function for that in Alice, but you can import sound files, such as .wav, so if you have a recorder at home, you can just play your world for yourself, speak in your voice over and then import the file into your world and put in the right commands to have it play from whatever moment you want to.
   
Reply With Quote
Old
zonedabone
Senior Member
 
zonedabone's Avatar
 
Status: Offline
Posts: 577
Join Date: Nov 2008
Location: In the interwebs
Default 01-28-2010, 07:06 PM

Also, you can record it while playing the game, so it would have proper timings


'Apple Macintosh' - An anagram of 'Complaints Heap'

M.A.C.I.N.T.O.S.H. - Machine Always Crashes, If Not, The Operating System Hangs.

You're *such* a mac person.
   
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright ©2021, Carnegie Mellon University
Alice 2.x © 1999-2012, Alice 3.x © 2008-2012, Carnegie Mellon University. All rights reserved.